Hårtrender høst og vinter 2019/20
Publisert 03/09/2019

Hårtrendene denne høsten og vinteren består som alltid av flere forskjellige trender med store kontraster; fra korte androgyne klipper til lange manker, farger fra isblondt til mørk brunt og fra slett til bølgete hår. Vi har plukket ut våre 7 favorittrender for høsten og vinteren 2019/20.

SCANDI BLONDE
Skandinavia er fortsatt like hot i trendbildet verden over, det gjelder både interiør, design, klær og nå også hårfargen En ren isblond farge som utstråler en clean og fresh look i kombinasjon med lyse og kalde hudtoner, er virkelig noe å satse på denne høsten når brunfargen forsvinner. Med vår Blonde Life Crème Lightener oppnår du de perfekte klare blonde hårfargene. De store motemagasinene har klokketro på denne trenden og vi elsker det.

AMERICAN BLOW DRY
I kontrast til de skandinaviske naturlige bølgene vi har sett en stund, kommer vi til å ta mye mere i bruk rundbørsten igjen. Vi digger det bouncy og luftige håret med bevegelse. Og volumet kan du skape med å føne på Power Whip skummet med rundbørste. Husk og beskytt håret med feks. K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector som varmebeskyttelse. Denne bouncy looken passer perfekt med 70-talls trenden vi kommer til å se i butikkhyllene denne sesongen.

SIDESKILL VS. MIDTSKILL
Vi kommer til å se både myk sideskill med en laidback bohostil og strammere midtskill. Style gjerne den sleeke midtskillen med lav hestehale. Med en ordentlig hårspray får du håret til å holde hele dagen, Flip Turn er en av våre favoritter til dette.

BERRY BLONDE TIL KOBBERTONER
For dere med litt varmere hudtoner er alt fra varme blonde jordbærblonde toner til dypere kobber og røde toner, helt nydelige sammen. Om du går for rødtonene, har vi fått inn en helt ny fargeserie; LUMISHINE POWERHOUSE REDS som gir nydelige glansfulle rødtoner som varer og varer. Disse er virkelig verdt å teste ut.

GLOSSY BRUNTONER
Sunt og glossy hår så vi også i trendbildet for vår og sommer. Vi er så happy for at trenden fortsetter utover høsten og vinteren, det finnes ikke noe vakrere enn et sunt, glansfullt og vakkert hår. Bruntonene kommer vi til å se mere av nå når høsten kommer. Alt fra softe bruntoner til de som grenser mot sort. Med vår Vero K-PAK Color Permanent Crème Color kan vi formulere den perfekte bruntonen som passer akkurat deg. Har du ikke testet vår Defy Damage serie enda, er det virkelig på tide. Serien gir et sinnsynkt blankt, sunt og vakkert hår som forhindrer skade.

BLONDT HÅR I ALLE NYANSER
Vårt marked får aldri nok av blonde hårfarger. Denne sesongen som i flere tidligere sesonger, kommer de i alle nyanser. Alt fra den isblonde skandinaviske frostfargen, varm hveteblond og til en slags møkkete blond med ettervekst, men som allikevel ser ekslusiv ut, rett fra salongen. For å bevare blondfargen din klar og glansfull , akkurat slik du gikk ut av salongen med, anbefales Blonde Life Brightening Shampoo, Blonde Life Brightening Conditioner, Blonde Life Brightening Masque på det varmeste.

Flere artikler