TRYGG SALONG!

Kjære kunder, vi ønsker dere hjertelig velkommen mandag 27. april. Vi gleder oss til å se dere ,og å komme igang igjen.
Hverdagen i salongen blir annerledes både for dere og oss, men vi lover dere at det skal være trygt å komme, og dere skal bli like flotte som tidligere!

-Helsemyndighetene anbefaler 1 meter avstand mellom kundene, vi bruker 2 meter avstand for alle sin trygghet.
-Vi deler opp salongene i 2 lag som jobber til forskjellige tider for ekstra smittevern.
-Vi utvider åpningstidene fra kl 08.00 til kl 21.00 de første 2 ukene.
- Vi tar dessverre ikke hull i ørne/vipper/bryn/skjegg behandlinger de første ukene pga smittefare.
-Det vil ikke være blader/brosjyrer tilgjengelig for dere i salongene.
-Vi kan dessverre ikke servere kaffe/te.
-Det vil bli et smittevern-tillegg i prisen på 50 kr på alle behandlinger.

Vi investerer i de tiltakene som trengs for at vi skal være en TRYGG SALONG for dere alle og oss.
Føler du deg "pjusk" hold deg hjemme, og ta kontakt så finner vi en ny time til deg!
Vi desinfiserer plasser, utstyr og vasker mellom hver kunde, og trenger tiden til dette, så ikke kom før du har time.

Se linken under for hvordan ditt neste besøk blir.

Vi takker for deres tålmodighet og forståelse!

Hodebunn til hodebry

Sunt hår starter med sunn hodebunn.
Daglig utsettes vi for faktorer som påvirker hår og hodebunn. Miljøpåvirkninger, kjemiske behandlinger, stress, hormonelle forandringer og vårt genetiske arv vil bidra til hodebunnens tilstand og hårets kvalitet. Som resultat av dette kan hodebunnen bli tørr og irritert, vekstvilkår kan forverres og håret kan miste sin glød.

Med dagens teknologi innenfor hårpleie er mulighetene mange for å få en sunn hodebunn. Alle START produktene i KMS inneholder AHA Structure Complex som forbedrer hårets indre struktur og reduserer negativ ladning i skjellaget. Et sunt hår er ikke bare flott å se på, det er også lettere å style ettersom stylingprodukter gir bedre resultat på et pleiet hår.

Her er vår quick-guide til sunnere hodebunn. For best resultat anbefaler vi å la din frisør analysere hodebunnen din for å kunne veilede deg til riktig produktbruk utfra ditt behov. Vær oppmerksom på at forbedring er en prosess som kan ta tid. Det er ikke unormalt å oppleve en forverring av problemet når virkestoffene setter i gang.

FLASS & DRYSS
Flass oppstår gjennom forstyrrelser i celledelingen. Dette fører til at det dannes hudlag hvor det vil samle seg bakterier som vil gi kløe. Derfor inneholder ofte shampo for flass sink som balanserer dette.

Vi anbefaler: HEADREMEDY Anti-Dandruff Shampoo (for best resultat, la virke i 2 minutter)
Tips: MOISTREPAIR Revival Creme er helt fantastisk til å smøre på tørr hodebunn som en lotion, uten at håret blir fett eller tungt. Masserer du den inn i hodebunnen øker du også blodsirkulasjonen som kan bidra til at den irriterte hodebunnen leges raskere.

NB! I noen alvorlige tilfeller kan flass skyldes psoriasis eller seborisk eksem, hvorav det kan være lurt å rådføre seg med en lege.

TØRR HODEBUNN
Tørr hodebunn mangler fuktighet og kan føles stram. Mange som har tørr hodebunn bruker shampo for flass. Det er ikke alltid nødvendig og man kan velge et mildere alternativ som også kan tilføre fuktighet til hodebunnen. Sliter du med tørr hodebunn kan det være vanskelig å finne produkter som pleier og lindrer hodebunnen uten å gå på bekostning av frisyren. Det finnes mange produkter på markedet som tilfører fuktighet uten å tynge håret.

Vi anbefaler: HEADREMEDY Anti-Dandruff Shampoo eller MOISTREPAIR Cleansing Conditioner.
Tips: MOISTREPAIR Revival Creme er helt fantastisk til å smøre på tørr hodebunn som en lotion, uten at håret blir fett eller tungt. Masserer du den inn i hodebunnen øker du også blodsirkulasjonen som kan bidra til at den irriterte hodebunnen leges raskere.

FET HODEBUNN
Fet hodebunn er overproduksjon av talg i hodebunnen som ofte resulterer i fett og tungt hår. Mange sliter med dette i tenårene og har selvfølgelig ikke noe med at man vasker seg sjeldent. De som sliter med fet hodebunn må ofte vaske håret hver dag, som igjen fører til økt talg produksjon. Det er derfor viktig å bruke riktig shampo som renser hår og hodebunn og for å senke talgproduksjonen og balansere hodebunnen.

Vi anbefaler: HEADREMEDY Deep Cleanse Shampoo.
Tips: for dyprens av håret, la shampoen virke i 3 minutter.

KLØE
Kløe kan komme av flere årsaker som feks. tørr hodebunn og flass som er omtalt over. Men også problemer med irritert hodebunn eller stylingrester i håret kan gi kløe. Ved irritert hodebunn anbefaler vi: HEADREMEDY Anti-Dandruff Shampoo eller MOISTREPAIR Cleansing Conditioner. Mot kløe ved stylingrester anbefaler vi: HEADREMEDY Deep Cleanse Shampoo

Tips: Kløe kan også forekomme av shamporester som irriterer hodebunnen, det er derfor viktig å skylle godt for å unngå dette.

Hårtrender høst og vinter 2019/20

Hårtrendene denne høsten og vinteren består som alltid av flere forskjellige trender med store kontraster; fra korte androgyne klipper til lange manker, farger fra isblondt til mørk brunt og fra slett til bølgete hår. Vi har plukket ut våre 7 favorittrender for høsten og vinteren 2019/20.

SCANDI BLONDE
Skandinavia er fortsatt like hot i trendbildet verden over, det gjelder både interiør, design, klær og nå også hårfargen En ren isblond farge som utstråler en clean og fresh look i kombinasjon med lyse og kalde hudtoner, er virkelig noe å satse på denne høsten når brunfargen forsvinner. Med vår Blonde Life Crème Lightener oppnår du de perfekte klare blonde hårfargene. De store motemagasinene har klokketro på denne trenden og vi elsker det.

AMERICAN BLOW DRY
I kontrast til de skandinaviske naturlige bølgene vi har sett en stund, kommer vi til å ta mye mere i bruk rundbørsten igjen. Vi digger det bouncy og luftige håret med bevegelse. Og volumet kan du skape med å føne på Power Whip skummet med rundbørste. Husk og beskytt håret med feks. K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector som varmebeskyttelse. Denne bouncy looken passer perfekt med 70-talls trenden vi kommer til å se i butikkhyllene denne sesongen.

SIDESKILL VS. MIDTSKILL
Vi kommer til å se både myk sideskill med en laidback bohostil og strammere midtskill. Style gjerne den sleeke midtskillen med lav hestehale. Med en ordentlig hårspray får du håret til å holde hele dagen, Flip Turn er en av våre favoritter til dette.

BERRY BLONDE TIL KOBBERTONER
For dere med litt varmere hudtoner er alt fra varme blonde jordbærblonde toner til dypere kobber og røde toner, helt nydelige sammen. Om du går for rødtonene, har vi fått inn en helt ny fargeserie; LUMISHINE POWERHOUSE REDS som gir nydelige glansfulle rødtoner som varer og varer. Disse er virkelig verdt å teste ut.

GLOSSY BRUNTONER
Sunt og glossy hår så vi også i trendbildet for vår og sommer. Vi er så happy for at trenden fortsetter utover høsten og vinteren, det finnes ikke noe vakrere enn et sunt, glansfullt og vakkert hår. Bruntonene kommer vi til å se mere av nå når høsten kommer. Alt fra softe bruntoner til de som grenser mot sort. Med vår Vero K-PAK Color Permanent Crème Color kan vi formulere den perfekte bruntonen som passer akkurat deg. Har du ikke testet vår Defy Damage serie enda, er det virkelig på tide. Serien gir et sinnsynkt blankt, sunt og vakkert hår som forhindrer skade.

BLONDT HÅR I ALLE NYANSER
Vårt marked får aldri nok av blonde hårfarger. Denne sesongen som i flere tidligere sesonger, kommer de i alle nyanser. Alt fra den isblonde skandinaviske frostfargen, varm hveteblond og til en slags møkkete blond med ettervekst, men som allikevel ser ekslusiv ut, rett fra salongen. For å bevare blondfargen din klar og glansfull , akkurat slik du gikk ut av salongen med, anbefales Blonde Life Brightening Shampoo, Blonde Life Brightening Conditioner, Blonde Life Brightening Masque på det varmeste.

Fuktighetsboost til tørt sommerhår

Etter en varm sommer med bading, sol og saltvann, har både hår og hud fått gjennomgå. Nå trenger håret ditt i likhet med huden ekstra fuktighet for å få tilbake mykheten, glansen og gløden.

Sol og saltvann skaper slitasje på håret og særlig dersom det er porøst etter kjemisk behandling. Det er selvfølgelig viktig å ta vare på håret under soling, men også i etterkant. Slitt, tørt og matt sommerhår trenger nemlig ekstra tilførsel av fuktighet, det er derfor viktig å booste håret med fuktighet. Et sunt hår er ikke bare flott å se på, det er også lettere å style ettersom stylingprodukter virker bedre på et pleiet hår.

Bruk av fuktighetsrike leave-in produkter er en enkel måte både å pleie og beskyttet håret gjennom hele dagen, som vil bidra til et sunt og mer medgjørlig sommerhår.

Har du enda ikke testet fuktighetsbomben MOISTREPAIR Revival Creme, er tiden virkelig inne for det nå på tampen av sommerferien. Leave-in kremen er lett, samtidig som den pleier og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Den fungerer som en hurtigkur uten å tynge håret og er perfekt til tynne, fine hår. Kremen er en favoritt blant både menn og kvinner, til langt hår og kort hår. Bruk den i skjegget, som flokeløser, klippelotion eller som en after-sun til håret.

Bruk: påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut.
Tips: påfør i tørt hår for å tilføre ekstra fuktighet og for å kontrollere brusete hår. Kan brukes konsentrert som hårkur i tørt hår natten gjennom.

MOISTREPAIR er serien for alle som trenger intensiv pleie og fuktighet til håret. De fuktighetsgivende produktene tynger ikke håret og passer derfor alle hårtyper. Produktene inneholder de naturlige ingrediensene aloe Vera og vanilje som dufter fantastisk, samt bistår med å regulere fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. Teknologien er dessuten basert på panthenol som regulerer fuktighetsbalansen, 18-MEA som gjør håret mykt og sunt, i tillegg til time-released spheres som sørger for at pleiestoffene tilføres håret i over 24 timer. Alle produktene i serien er frie for parabener.

6 tips for fyldigere hår til gutta

Tynt hår og hårtap er et vanlig problem blant menn. Det er uansett ingen grunn til panikk! Enten du har hatt tynt hår hele livet eller det har blitt tynnere med årene finnes det produkter, triks og tips som bidrar til at du får et mer voluminøst hår på et øyeblikk.

Tynt hår og hårtap er et vanlig problem blant menn. Det finnes behandlinger man kan gå gjennom for å reversere hårtap, men dette tar ofte gjerne litt tid og det er ingen garanti for at det virker. Det er uansett ingen grunn til panikk! Det er flere tiltak som kan bidra til å kamuflere de tynne partiene og gi uttrykk for at du har et mer fyldig hår. Enten du har hatt tynt hår hele livet eller det har blitt tynnere med årene finnes det produkter, triks og tips som bidrar til at du får et mer voluminøst hår på et øyeblikk.

KORTKLIPT Gå for en kortklipt, litt rufsete frisyre slik at hårstråene får et løft istedenfor å legge seg flatt slik det gjerne gjør på et lengre hår. Unngå også en tydelig sideskill eller såkalt hentesveis. Behold gjerne litt lengde på toppen av hodet for å gi inntrykk av et fyldigere kroneparti.

SHAMPOO MED VOLUM Stylingrester som bygger seg opp over tid bidrar til at håret lettere faller sammen. Hold det rent og bruk en shampoo som gir volum. ADDVOLUME SHAMPOO fra KMS gir deg volum som gjør at håret vil se og føles tykkere. Håret vil se og føles tykkere!

LØFT HÅRET VED RØTTENE Bruk et stylingprodukt som løfter håret ved røttene. Hair Shake fra JOICO bidrar til volum ved å gi tekstur, volum og oppbygging. Shake til du hører kulen beveger på seg og spray i røttene og også i lengdene for tekstur og saltvannsfølelse.

TILFØR LUFT Du har sikkert sett kjæresten din føne håret med hodet opp ned for å få volum! Du kan få den samme effekten bare ved å stå oppreist og løfte håret i motsatt retning av hvordan det naturlig ligger med en kam eller børste samtidig som du føner. Gjerne bruk en liten mengde lett gele i håndkletørt hår for å få mer langvarig hold.

UNNGÅ FET STYLING Fet styling er kult, men styling som gjør håret fett er ikke alltid like kult for fine hårtyper. Hold deg unna fete geleer eller pomader og bruk heller produkter med matt finish. Dersom håret faller sammen og blir fett i løpet av dagen kan du spraye lett over med en tørr-shampo og gre gjennom med fingrene for å få tilbake løftet.

Saxen Fordelsklubb

Meld deg inn i Saxen Fordelsklubb i dag!

Vi ønsker å ta enda bedre vare på deg som kunde og vil gi deg 3% bonus på alle behandlinger og varekjøp i våre salonger. Bonuspoengene kan du bruke til kjøp av valgfrie produkter.

Som medlem vil få:
Bonus på alle behandlinger og varekjøp
Medlemstilbud og nyheter
Full oversikt over dine besøk og bonussaldo
Bestille spesialtilbud på app og nett

Velkomstilbud:
Ved innmelding godskrives din konto med 30 bonuspoeng som en velkomsthilsen fra oss. Disse aktiveres etter 1.betalte besøk som medlem.

Enkelt å bli medlem:
Last ned vår FixIt app for iPhone eller Android telefon og bli medlem.
Meld deg inn via vår timebestilling på saxen.no.
Manuell innmelding i salong.

Uansett hvordan du melder deg inn, trenger du bare gjøre det 1 gang. Melder du deg inn før kl 24.00 får du med dagens besøk på bonus-saldoen.