Fuktighetsboost til tørt sommerhår
Publisert 13/08/2019

Etter en varm sommer med bading, sol og saltvann, har både hår og hud fått gjennomgå. Nå trenger håret ditt i likhet med huden ekstra fuktighet for å få tilbake mykheten, glansen og gløden.

Sol og saltvann skaper slitasje på håret og særlig dersom det er porøst etter kjemisk behandling. Det er selvfølgelig viktig å ta vare på håret under soling, men også i etterkant. Slitt, tørt og matt sommerhår trenger nemlig ekstra tilførsel av fuktighet, det er derfor viktig å booste håret med fuktighet. Et sunt hår er ikke bare flott å se på, det er også lettere å style ettersom stylingprodukter virker bedre på et pleiet hår.

Bruk av fuktighetsrike leave-in produkter er en enkel måte både å pleie og beskyttet håret gjennom hele dagen, som vil bidra til et sunt og mer medgjørlig sommerhår.

Har du enda ikke testet fuktighetsbomben MOISTREPAIR Revival Creme, er tiden virkelig inne for det nå på tampen av sommerferien. Leave-in kremen er lett, samtidig som den pleier og gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Den fungerer som en hurtigkur uten å tynge håret og er perfekt til tynne, fine hår. Kremen er en favoritt blant både menn og kvinner, til langt hår og kort hår. Bruk den i skjegget, som flokeløser, klippelotion eller som en after-sun til håret.

Bruk: påfør ønsket mengde i håndkletørt hår. Skal ikke skylles ut.
Tips: påfør i tørt hår for å tilføre ekstra fuktighet og for å kontrollere brusete hår. Kan brukes konsentrert som hårkur i tørt hår natten gjennom.

MOISTREPAIR er serien for alle som trenger intensiv pleie og fuktighet til håret. De fuktighetsgivende produktene tynger ikke håret og passer derfor alle hårtyper. Produktene inneholder de naturlige ingrediensene aloe Vera og vanilje som dufter fantastisk, samt bistår med å regulere fuktighetsbalansen og pleier skadet hår. Teknologien er dessuten basert på panthenol som regulerer fuktighetsbalansen, 18-MEA som gjør håret mykt og sunt, i tillegg til time-released spheres som sørger for at pleiestoffene tilføres håret i over 24 timer. Alle produktene i serien er frie for parabener.

Flere artikler